DINE MULIGHEDER

Du kan trygt stole på,
vi kan det hele!

Mulighederne er mange, og vi er klar på både små og store opgaver. Som nævnt skal du bare udfordre os, men nedenfor ser du, hvad de fleste bruger os til her hos ALT BYG.

Nybyggeri

Med en arkitekttegning i hånden, er du allerede langt. Og ellers har vi gennem årene i byggebranchen opbygget et stort netværk, vi kan trække på, så du får tegnet præcis det hus, du drømmer om. Herunder kan du som bygherre bruge os til hele entreprisen eller bare fagentreprisen. Vi har erfaring med begge entrepriseformer.

Ombygning/ renovering/ tilbygning

Det kan være et nyt cykelskur eller en carport, men det kan også være en omfattende ombygning af et ældre hus og en nænsom renovering med respekt for en attraktiv arkitektur. Hvad du end måtte stille os af udfordringer, har vi helt sikkert prøvet det før.

Nyt køkken, nyt badeværelse, nye gulve

Måske har du købt elementerne til dit nye køkken eller bad og behøver hjælp til opsætningen. Det klarer vi gerne. Men du kan også tage os med på råd, når du planlægger dit nye køkken. Vi har prøvet det mange gange før og har op til flere tip at bidrage med. Endelig er der udskiftning af dine gamle gulve til nye plankegulve i massive træsorter. Dette er ofte forbundet med efterisolering og nyt undergulv. Det tager vi selvfølgelig bestik forud for vores tilbudsgivning.

Nyt tag – og/eller nye kviste

Udtrykket er en smagssag. Vi har erfaring med alle slags tagbelægninger og samarbejder med dygtige underleverandører, når det kræves. Det gør det fx, hvis du ønsker tagpap eller zink. Derimod klarer vi selv hele opgaven, når det gælder tagbelægning med tegl, glaserede tagsten og beton. Derudover kan du få alle de kviste og i alle de udformninger, du drømmer om

Energioptimering – fx med nye vinduer og døre

Bor du i et ældre hus, kan det være en god idé at efterisolere. Måske trænger taget og/eller døre og vinduer til udskiftning? Vi ved meget om, hvad der virker, om der er en reel besparelse, og om der aktuelt er tilskud at søge. Det er forskelligt fra år til år. Tag os gerne med på råd og læs evt. mere her:

TOP